top of page

San Kuaför Deprem Bölgelerine Gidiyor!

San Kuaför ve Mutluluk Giysin Çocuklar Derneği @mutlulukgiysincocuklar ile deprem bölgelerine yönelik hazırladığımız Gezici San Kuaför uygulamasını sunmaktan gurur duyuyoruz. ❤️


6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası vatandaşlarımızın yaşadıkları kayıplar, doğan öncelikli ihtiyaçlar ve süreç içerisinde rutin olan kişisel öz bakımın da önemli bir ihtiyaç olduğuna inanıyor ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlarımız için Mutluluk Giysin Çocuklar Derneği ile Gezici San Kuaför Projesini gerçekleştiriyoruz. Hatay'dan başlayarak tüm deprem bölgelerindeki vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet vereceğiz. Gezici San Kuaför; Hatay Valiliği, Hatay İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenecek uygun alanlara konumlandırılarak randevu sistemi ile vatandaşlarımıza hizmet verecek. San Kuaför ekibi olarak ülke genelindeki 46 şube ve 500’ü aşkın çalışanımız ile koordineli olarak aralıksız görev alacağız. Konteyner kentteki ihtiyaç olan süre boyunca servis verildikten sonra yeni bir alana geçilerek hizmet vermeye devam edilecek.





Kadın ve çocuklar için saç kesimi, boya, kaş tasarımı, fön; Erkekler için ise saç ve sakal kesimi şeklinde ücretsiz öz bakım hizmetleri verilecek. Türkiye'nin en iyi kuaförleri sizlere hizmet verebilmek için, sizi bu gezici kuaförde bekliyor olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için canla başla çalışacağız. Destekleri için en başta tüm şubelerimize ve siz değerli ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page